Sandaler

Sandaler til børn - køb billige sandaler til piger og drenge

Sandaler til børn købes online hos Dansk Outlet til rene outlet priser. Vi har både sandaler til pigerne og sandaler til drengene. Vores sandaler er blandt andet af mærket Kennedy og Melton, som er en dansk produceret sko, som ligger meget vægt på en at kunne levere en god og moderne sko til fornuftige priser. Kenndy Sko er specialiseret i børne og pigesko, så du er sikker på at dine sko og sandaler er det rigtige valg når du skal købe sko, støvler eller sandaler til børnene. Vi har både sandaler til piger og sandaler til drenge i super høj kvalitet der holder i langt tid til de små fødder. Dansk Outlet har altid prisgaranti på alle vores børnesandaler. Finder du vores sandaler billigere andre steder på nettet, så matcher vi naturligvis prisen. Se alt børnetøj her.

Viser 1-36 af 39 produkter

Side
pr. side
Stigende orden

Viser 1-36 af 39 produkter

Side
pr. side
Stigende orden

Stort udvalg af billige sandaler til børn 

Hos Dansk Outlet finder du et stort udvalg af billige sandaler til børn. Sandalerne kommer i en bred vifte af udformninger og designs, så der er rig mulighed for at finde et par der matcher jeres behov. Det er endda tæt ved at børnesandelerne findes i så stort et udvalg, at det kan være svært at vælge. Heldigvis er priserne helt i bund, så du kan købe mere end et par billige børnesandaler, uden at det vælter budgettet. Skulle du fortryde, så har vi en god retur- og bytteret - faktisk har vi hele 365 dages returret, og der er således rig mulighed for at bytte hvis ikke du får brugt din vare og fortryder købet.

Sandalerne til børn, vi fører, kommer fra en lang række forskellige producenter og du har således et stort udvalg af vælge mellem, uanset hvad dine præferencer for sandaler til børn måtte være. Når du køber billige sandaler til børn hos Dansk Outlet er du samtidig dækket af vores prisgaranti der er med til at sikre dig den bedste pris på sandalerne til dine børn - vi vil nemlig tilbyde dig de billigste sandaler til børn. Vælg din favorit her på siden.

Bliv klar til sommeren med sandaler til børn

Er der noget, sandaler er et symbol på, så er det sommer. Med de helt rette sandaler på fødderne, kan børnene blive klar til dage på stranden, hygge i haven eller gåture i skoven. Vi har mange forskellige typer af sandaler til børn, så det er muligt at vælge alt efter, hvad det enkelte barn har det bedst med at gå i.

Nogle er med farverige nitter, blomsterprint og glimmer, mens andre er mere simple og neutrale i designet. Sandalerne fås både som åbne modeller og lukkede modeller, alt efter hvad barnet foretrækker at gå i.

Vi er med andre ord ikke gået ned på udvalget af sandaler.

Sandaler til børn, der er aktive

Der er mange forskellige typer af sandaler, man kan få til børn. Nogle er mere egnede til pænt brug eller til dage, hvor der skal dases mere, end til når der skal spilles fodbold eller klatres rundt på legepladsen.

Til de aktive børn, der godt kan lide at være over det hele på legepladsen eller kravle op i selv det mindste træ, har vi et godt udvalg af lukkede sandaler med velcrolukning. De bliver nemmere på og har typisk også en mere fleksibel bund.

Lukkede sandaler er især rigtig godt til de helt yngste børn, der godt kan lide at springe og hoppe rundt, og hvor funktionalitet og komfort vejer tungere end udseendet.

Sandaler til pænt brug

Vi har forsøgt at tænke på det hele og mere til, når det kommer til sandaler til børn. Derfor har vi også sammensat et udvalg af sandaler til piger og drenge, til når det skal være mere pænt og måske passe sammen med favoritkjolen eller den sejeste t-shirt i skabet.

De fås i flere forskellige farver og i forskellige designs, så der er lidt af hvert at vælge mellem, når der skal spises ude eller besøges venner og familie.

Billige sandaler til børn i en god kvalitet

Du kan trygt og sikkert handle dit barns næste sæt sandaler hos os, da vi som sagt udelukkende har sandaler til børn fra de bedste mærker. Derfor har vi også kun sandaler i en rigtig god kvalitet, som kan holde til børns leg og aktivitetsniveau.

Vi har handlet ind til rigtig gode priser, så skulle sandalerne være helt slidte efter hyppigt brug i løbet af sommeren, kan du nemt og billigt finde et nyt sæt sandaler her på shoppen. Vi elsker at klæde børns fødder på med sandaler, så vi håber, du kan finde et eller flere sæt, som passer perfekt til dit barns smag og selvfølgelig fødder.

Klik sandalerne ned i kurven med det samme og få glæde af vores hurtige levering. Aldrig har det være nemmere (og billigere) at bestille sandaler til børn.

Skulle du have spørgsmål til udvalget, eller kan du ikke finde den størrelse, du har brug for, kan du altid henvende dig til vores kundeservice. Så gør vi vores bedste for at hjælpe dig videre.

Se også vore store udvalg af gummistøvler, hjemmesko og meget andet til børn!