Gummistøvler

Gummistøvler til børn - gummistøvler til piger og drenge

Køb billige gummistøvler til børn til outlet priser. Her finder du alt i billige gummistøvler til børn i rigtigt mange modeller, farver og størrelser. Her er både små gummistøvler til børn og gummistøvler til de større børn. Dansk Outlet har naturligvis altid prisgaranti på vores gummistøvler til børn. Husk Dansk Outlet har også et kæmpe udvalg af billigt regntøj og termotøj til børn, som matcher med dine nye (og billige) gummistøvler til børn. Vælg dit barns favorit gummistøvler her, og køb dem til outlet pris. Så er barnet klar til at komme ud og hoppe i vandpytter med de nye gummistøvler til børn fra Dansk Outlet. Se alt børnetøj her.

Viser 1-36 af 64 produkter

Side
pr. side
Stigende orden

Viser 1-36 af 64 produkter

Side
pr. side
Stigende orden

Billige gummistøvler til Børn - Piger og drenge

I vores store udvalg af billige gummistøvler til børn finder du gummistøvler til drenge og gummistøvler til piger, i mange forskellige modeller. Modellerne varierer i mange forskellige farver og prints. Samtidig kan du også købe lange gummistøvler til børn og lave gummistøvler til børn. Uanset hvilken slags gummistøvle til dit barn du er på jagt efter, er der således rig mulighed for at finde lige netop en gummistøvle der passer til barnets stil.

Vi fører billige gummistøvler til børn med foer og uden. Desuden har vi modeller med flotte snørrelukninger og ligeledes uden snørre. For at sikre barnets komfort kan du vælge en af gummistøvlerne med super soft gummi, der er behagelige gummistøvler til barnet. Under de forskellige gummistøvler til piger og gummistøvler til drenge kan du læse mere om støvlerne, som har forskellige egenskaber. Ens for alle vores gummistøvler til børn er dog at kvaliteten er i top, så der er styr på dit barns fødder.

Find regntøj til børn der matcher barnets nye støvler på Dansk Outlet. Så er du sikret mange timers sjov og leg ude i vandpytterne og i nærheden af vådområder, hvor barnet vil elske at lege.

Gummistøvler til børn – et must have i skoskabet

Gummistøvler er et praktisk fodtøj. Men, takket være det danske klima og dejlige uforudselige vejr, er gummistøvler til børn også et sandt must have i skabet hos alle familier, der har børn i vuggestue, børnehave eller de små klasser i skolen, hvor børnene gerne er ude uanset vind og vejr.

Selvom regnvejr måske ikke er det sjoveste vejr at lege i, bliver det nu alligevel lidt sjovere og mere fornøjeligt med et par gode gummistøvler på. For regnen danner trods alt nogle meget fristende vandpytter, der er lige til at hoppe og pjaske i. Med et par gode gummistøvler til børn, behøver du ikke være bekymret over, om barnet bliver våd og kold i legen udenfor, da fødderne bliver holdt tørre.

Gummistøvler til børn i mange størrelser

Det skal være nemt at finde et sæt gummistøvler til børn hos os. Derfor har vi gjort rigtig meget ud af at sammensætte et udvalg, der gør det muligt at finde gummistøvler til børn i lige den størrelse, du har brug for. Størrelserne starter allerede helt nede fra størrelse 19 og går helt op til størrelse 37. Der burde derfor være rigeligt med muligheder for at finde en støvle, der passer til dit barns fødder.

Et rigtig godt tip er at huske på, at der også skal være plads til par tykke strømper, der kan holde barnets fødder varme på en kølig dag. Køb dem derfor hellere lidt for store end for små, så der er plads til både at vokse og have varme strømper på.

Gummistøvler til børn fra de bedste mærker

Selvom vores outlet er billig, kan det stadig godt være prima kvalitet. Det er i hvert fald, hvad du kan forvente at finde i udvalget af gummistøvler til børn, da vi har sammensat et udvalg med nogle af de bedste og mest populære mærker på markedet. Se bare vores udvalg af CeLaVi gummistøvler, der er et hit blandt danske børnefamilier grundet den høje kvalitet og de seje farver.

Men, vi har også gummistøvler til børn fra Steenholt og ELKA, der også begge er anerkendte for kvaliteten i deres produkter.

Du kan derfor trygt handle hos os, da vi klæder dit barns fødder på med det bedst mulige.

Gode priser og hurtig levering på gummistøvler til børn

Når du bestiller et nyt par gummistøvler til børn, går vi ud fra, at det er fordi, du har brug for dem mere eller mindre lige nu og her. Derfor sørger vi naturligvis for at sende dem afsted til dig så hurtigt som muligt, så du kan sende dit barn ud i haven eller afsted i børnehaven med fødder, der holder sig tørre hele dagen.

Selvom priserne er virkelig gode, går det ikke udover kvaliteten på gummistøvlerne. De holder fødderne tørre selv i den største vandpyt eller mudderpøl. Så find gerne dine favoritter og klik dem hjem med bestilling lige til døren.