Børnetøj

Børnetøj outlet online - til piger og drenge

Køb billigt børnetøj online hos Dansk Outlet og spar mange penge! Billigt børnetøj fra kendte mærker til rene fabrikspriser - direkte fra Dansk Outlet. I Dansk Outlet har vi solgt billigt børnetøj online siden 2009 og hundredvis af poder rundt omkring i landet gør fortsat deres bedste for at slide vores lækre billige børnetøj op. Vi har en masse erfaring og kan helt sikkert tilbyde nogle gode produkter, som du vil finde interessante. Vi har været i gang i mange år efterhånden og ved hvad det er for nogle priser, som vores kunder gerne vil have, når de er på udkig efter billigt børnetøj. Det betyder dog ikke, at vi ikke arbejder benhårdt på at få priserne fra vores leverandører helt i bund, så vi altid kan udbyde det billigste børnetøj og tøj som muligt.

Viser 1-36 af 1661 produkter

pr. side
Stigende orden

Viser 1-36 af 1661 produkter

pr. side
Stigende orden

Stort udvalg af billigt børnetøj

Dansk Outlet tilbyder alt inden for børnetøj til meget skarpe priser. Vi har stort fokus på at tilbyde børnetøj i en god kvalitet fra mærker, som vi ved, producerer børnetøj med høj slidstyrke og god holdbarhed. Selvom børnetøjet sælges til virkelig gode priser, er der altså ikke gået på kompromis med kvaliteten – vi er blot gode købmænd.

Vores udvalg er allerede stort og vokser hele tiden. Vi opdaterer sortimentet i takt med sæsonernes skiften, og hvad der er populært. Klik dig gerne gennem udvalget og se, om ikke du kan finde det, dit barn har brug for.

Lækkert børnetøj

Hos Dansk Outlet sammensætter vi vores udvalg af børnetøj meget nøje, sådan så vi er sikre på udelukkende at kunne tilbyde lækkert børnetøj, der er behageligt at have på, og som holder til at blive vasket igen og igen. Men funktionaliteten og slidstyrken er også vigtig, da børn skal kunne løbe, hoppe og tumle, uden det giver huller i tøjet.

Selvom priserne er billige, er det derfor ikke noget, der kan mærkes på kvaliteten af børnetøjet. Er du dermed på udkig efter lækkert børnetøj til din dreng i børnehavealderen eller din pige i skolealderen, kan du finde det her på siden.

Lækkert børnetøj behøver med andre ord ikke at koste en formue eller tømme kontoen måned efter måned, så længe du shopper hos os.

Børnetøj til piger

Er du på udkig efter en sød kjole med skørt? Eller et par farverige leggings? Uanset hvilket børnetøj til piger du er på udkig efter, er vi ret sikre på, at vi har det i vores udvalg. Vi har nemlig både børnetøj til pigen, der elsker feminine farver og søde prints samt børnetøj til pigen, der hellere vil gå i bukser og lange bluser. Men vi har meget mere end det. For vores udvalg af børnetøj til piger består også af undertøj og overtøj – du finder med andre ord det hele hos os.

Fordelen ved at vi har valgt at sammensætte et komplet udvalg af børnetøj til piger er, at du kun behøver shoppe ét sted, når garderoben skal udskiftes, eller der skal nogle nye bluser og bukser til. Det kan derfor ikke blive meget nemmere at shoppe børnetøj selv i en travl hverdag.

Børnetøj til drenge

Drenge har ofte fart over feltet og er ikke blege for at klatre i træer, løbe om kap eller vælte rundt i sandkassen. Det kræver godt og holdbart børnetøj til drenge, der er slidstærkt, og som kan holde til aktive børn og deres lege. Det finder du hos os, da vi har alt lige fra slidstærkt termotøj fra CeLaVi til smarte jeans fra Koko Noko.

Er dinosaurer det helt store hit lige nu, har vi kasketter, flip flops og solbriller med Jurassic World. Men vi har også seje t-shirts og bluser med traktorer til drengen, der ikke kan få nok af store maskiner. Skal det være mere neutralt, har vi også bukser, bluser og t-shirts i farver eller med mønstre i forskellige størrelser.

Med det store udvalg af børnetøj til drenge er der mere eller mindre garanti for, at du finder tøj, der falder i din drengs smag. Skulle du bestille et stykke tøj hjem, der ikke passer i størrelsen, eller hvor pasformen ikke er, som du regnede med, kan du altid sende tøjet tilbage, da vi har 365 dages returret. Du kan derfor roligt bestille tøj hjem til din guldklump, da du altid har mulighed for at sende det tilbage, hvis det ikke lige passer.

Børnetøj fra populære mærker

Når barnet går fra at være baby til et barn, der skal i skole, får det i højere grad en mening om, hvordan tøjet skal se ud, eller hvordan det skal sidde. Det er helt normalt og en del af den personlige udvikling. Men, det kan være en udfordring som forældre at opfylde. For at gøre det så nemt for dig som muligt at finde smart og lækkert børnetøj, som barnet også bliver glad for, har vi samlet et væld af populære mærker her på shoppen.

Det giver dig mulighed for nemt og hurtigt at finde netop den type af tøj, som dit barn foretrækker, eller det mærke, som enten du foretrækker eller barnet helst gerne vil gå i.

Nogle af de populære mærker, vi fører her på shoppen er:

Dette er blot et lille udvalg af, hvad vi alt fører på vores shop. Du kan nemt og hurtigt vælge et bestemt mærke, da vi i venstre side har gjort det muligt at sortere efter mærke. Så behøver du ikke klikke dig igennem et væld af sider for at finde frem til det rette. Vælg også gerne køn og størrelse, så udvalget bliver mere indsnævret.

Børnetøj til udendørs leg

Langt de fleste børn synes, det er sjovt at lege udenfor. Det er noget, der hænger fast langt op i skolealderen. Men, det stiller nogle krav til tøjet, de har på, da det ikke kan undgås, at det bliver beskidt eller bliver udsat for hård håndtering.

Det har vi naturligvis tænkt ind i vores udvalg af børnetøj, som byder på alt lige fra regntøj og jeans i god kvalitet til sweatshirts og flyverdragter, der kan vaskes om og om igen. Udover god kvalitet er vores børnetøj også med god fleksibilitet og bevægelighed, så børnene kan kravle i træer, spille fodbold eller hoppe i sjippetov uden at føle sig begrænset eller hæmmet i deres bevægelser.

Smart pigetøj og drengetøj

Hos Dansk Outlet finder du børnetøj i smarte designs til både drenge og piger i forskellige aldre. Vi har både noget til de piger, der ikke kan få nok af lyserøde bluser og bukser, ligesom vi også har tøj i mere neutrale farver til piger, som ikke går så meget op i farver, men måske bedre kan lide at sparke til en bold eller grave i jorden.

Til drenge har vi naturligvis også et lækkert udvalg af tøj, der kan holde til lidt af hvert. Når legen foregår inde eller på en sommerdag, har vi smarte shorts eller t-shirts med de sejeste print. Til lidt køligere tider har vi sweatshirts i flotte farver og med forskellige print, ligesom vi har jakker i de flotteste drengefarver.

Vi har med andre ord drenge- og pigetøj til enhver lejlighed og til enhver type af barn. Børn er meget forskellige, og det gør vi plads til med vores alsidige udvalg af børnetøj i forskellige designs og farver.

Alt i tilbehør til børn

Mangler du handsker til vinteren? Eller måske en smart cap til din dreng? Udover almindeligt tøj som bukser, bluser og strømper, har vi også et godt udvalg af tilbehør til børn i alle aldre.

Du finder derfor også alt lige fra smarte og farverige skoletasker, rygsække til dagsture, babyhut til den mindste, gummistøvler til våde dage, frost plastikkrus og meget mere, som du er velkommen til at udforske i vores sortiment.

Vi har efterhånden erfaret, at der altid lige er en eller anden mindre ting, som vores kunder lige står og mangler til deres børn udover blusen eller kjolen. Det har vi taget hensyn til, så du uanset årstid kan finde ekstra tilbehør, der er rart at have liggende.

Shop børnetøj til meget lave priser

Børn er ikke billige i drift, og slet ikke når det kommer til tøj. Hvis ikke de vokser ud af det, så bliver det hullet på grund af vild leg eller slitage. Vælger du at handle børnetøj hos os, kan du spare en del på børnetøjsbudgettet, da vi har skruet priserne helt i bund.

Hvis ikke du allerede har opdaget det, kører vi priser med helt op til 75% rabat. Det giver dig mulighed for at få børnetøj fra nogle af de mest populære mærker på markedet til priser, der er meget svære at tro på. Er det derfor tid til en fornyelse af garderoben endnu en gang, bliver det en ren fornøjelse, da meget af tøjet nærmest kan fås til indkøbspriser.

Vi er så heldige at kunne tilbyde dig så lave priser på børnetøj, fordi vi er gode til at forhandle med vores leverandører, og fordi du handler tøj direkte fra vores lagersalg. Klik dig derfor endeligt igennem vores udvalg af børnetøj, da vi er sikre på, at du bliver positivt overrasket, når først du finder ud af, hvor billigt du kan shoppe nyt tøj.

Kvaliteten på tøjet er helt i top. Der er ingen fejl og mangler – du får samme kvalitet, som hvis du handler mange andre steder på nettet eller i fysiske butikker. Forskellen på vores børnetøj er blot, at vi tilbyder det til meget lavere priser sammenlignet med andre butikker og webshops.

Vi glæder os til at betjene dig.