Regntøj

Regntøj og regnsæt til baby piger og drenge

Hos Dansk Outlet har vi et kæmpe udvalg i billigt regntøj til baby drenge og billigt regntøj til baby piger. Her er der regntøj til babyer i alle størrelser, modeller og farver. Regntøj til babyen der holder regnen ude og varmen inde. Vi har baby regntøj med fleece og for og baby regntøj med hætte så babyen holder sit hovede varm og tør. I vores outlet af billigt baby regntøj har vi flere kendte mærker af baby regntøj indenfor Mikk-LineCeLaViELKASteenholt og mange andre. Køb billigt regnsæt og regntøj til baby piger og drenge til outlet priser hos Dansk Outlet - direkte fra Dansk Outlets lager. Se alt vores babytøj her!

Viser 1-36 af 44 produkter

Side
pr. side
Stigende orden

Viser 1-36 af 44 produkter

Side
pr. side
Stigende orden

Komplet regntøj og regnsæt til baby drenge og baby piger

Er din baby klar til den mere våde årstid? Efterårs- og vinterperioden er lig med en masse nedbør. Hos Dansk Outlet har vi et stort udvalg af baby regntøj i komplette sæt, og samtidig har vi også regnjakker til baby eller regnbukser til baby. Vi har mange forskelige varianter i vores sortiment. Skal din baby have en nuttet og sød baby regnjakke med striber, eller skal din baby måske have en baby regnjakke med prikker ?
Skal din baby måske have en mere tidsløs klassiker? Så har vi hos Dansk Outlet også baby regntøj ensfarvet og baby regntøj casual. Valget er selvfølgelig dit - vi sikrer dig, at vi hos Dansk Outlet altid har et stort udvalg af baby regntøj til din baby, så i altid er klar til det skiftende vejr - og så er det selvfølgelig til billige outlet priser.

Gummistøvler baby - ej forglemme

Har du husket at købe baby gummistøvler til dit nye baby regntøj? Hos Dansk Outlet har vi selvfølgelig et stort udvalg af baby gummistøvler som passer til dit nye baby regntøj. Vi har gummistøvler til baby i mange forskellige farver, både baby gummistøvler ensfarvet, men også baby gummistøvler med striber samt baby gummistøvler med motiv eller mønster. Så vi har helt sikkert også et par gummistøvler til din baby, som matcher dit nye baby regntøj, og så er det selvfølgelig til billige outlet priser.

Regntøj til baby i de flotteste farver

Der er ikke noget så fantastisk som farverig beklædning. Især på børn. Har dit barn en yndlingsfarve, er der gode chancer for, at du kan finde et regnsæt i netop den farve hos os. Der kan nemlig vælges mellem regntøj i blå, grøn, rød, orange, lilla og mange andre flotte og fede farver.

Med så mange forskellige farver bliver det heller ikke svært at holde øje med barnet på legepladsen eller i skoven, når der løbes, klatres og pjaskes rundt. Alt regntøjet til baby har et høj vandsøjletryk og kan derfor sammen med gode gummistøvler og handsker holde barnet tørt hele dagen.

Regntøj til baby til billige priser

Når du shopper regntøj og andet tøj til baby her hos Dansk Outlet føles det som at shoppe i et stort udsalg. Men, det er det ikke. Vi har bare altid lave og billige priser, fordi vi er gode til at handle ind og finder mange af vores varer på restlagre. Uanset sæson kan du derfor altid finde regntøj til baby til meget lave priser. Ofte vil du kunne spare op til 25% af normalprisen på regntøj, hvilket giver plads til også at købe et par gummistøvler eller nogle handsker, hvis det også mangler.

Du kan derfor roligt klikke dig rundt blandt vores udvalg af lækkert regntøj til baby fra anerkendte og populære mærker. Der kan sjaskes og pjaskes lige så meget i dem, som barnet har lyst til.

Regntøj til baby med reflekser

Selvom regntøj oftest bruges i forbindelse med leg i børnehaven, skoven eller legepladsen, er vi ikke gået ned på sikkerheden på vores udvalg af regntøj til baby. Stort set alle modeller har derfor integrerede 3M reflekser på både ben og ærmer, så barnet kan ses, hvis den står på en gåtur derhjemme eller i vuggestuen på en regnfuld dag.

Der er derfor tænkt på det hele og mere til i vores udvalg af lækkert regntøj til baby.

Shop også vore sudvalg af termotøj og flyverdragter til babyer.

Køb slidstærkt regntøj hos Dansk Outlet

Når du kan få det bedste til billige penge, er der ingen grund til at lede andre steder. Sådan er det at handle hos Dansk Outlet. Vi har gjort en dyd ud af vores udvalg af regntøj, så du kan få slidstærkt og holdbart regntøj fra de bedste mærker til de bedste priser. Intet mindre.

Vil du derfor gerne være sikker på, at din lille guldklump kan holde varmen og lege frit, selvom det regner og er vådt, skal du shoppe hos os. Med et vandsøjletryk på 5000 mm på meget af vores regntøj er det ikke meget fugt, der kan få lov til at trænge ind.

Selvom vi er online, kan du også altid kontakte vores kundeservice for en snak, hvis du er i tvivl om noget helst omkring regntøjet. Vi er eksperter i regntøj til babyer og kan derfor altid hjælpe dig uanset problemstilling.

Vi kan ikke altid love, vi har de enkelte modeller i alle størrelser – men vi kan love, at vi gør alt for, at du får netop det sæt regntøj, som du godt kunne tænke dig.