Flyverdragter

Baby flyverdragter og køredragter - altid et godt tilbud

Når du skal købe flyverdragt til din baby er det et af de sværeste indkøb overhovedet. Ikke fordi udvalget ikke er stort og tilbuddene er gode, men fordi at man jo kun køber én flyverdragt pr. sæson - der er altså ikke plads til fejlkøb! Den flyverdragt du vælger, skal altså være fuldstændig perfekt i størrelse og funktion - og så gør det vel heller ikke noget at den er lidt smart?

26 varer

pr. side
Stigende orden

26 varer

pr. side
Stigende orden

Det er ikke til at stå for små børn og babyer, som er pakket helt ind i en flyverdragt. Du bør også overveje nøje, hvordan bevægeligheden er i de flyverdragte du har kig på - baby skulle jo gerne kunne bevæge sig når han/hun er på tur med dagpleje, vuggestue eller hvem der nu ellers er sammen med barnet udenfor i vinterhalvåret. Uanset hvad, så er du altid velkommen til at ringe til os på Dansk Outlet, hvis du skal have anbefalet en god flyverdragt. Herunder kan du i mellemtiden se hele vores udvalg i kategorien baby-flyverdragter og selv blive inspireret til hvilken dit barn skal have. Slutteligt vil vi godt lige informere om at nogle flyverdragter er navngivet "skidragt" - det er det samme produkt, men bare 2 forskellige måder at skrive det på.

Flyverdragt baby - hvad skal jeg vælge?

En baby flyverdragt fra Dansk Outlet er det ideelle valg til efterårs- og vinterperioden for din baby eller til dine børn. En baby flyverdragt holder nemlig din baby varm og komfortabel, og beskytter samtidig mod vind og vejr. Alle flyverdragter hos Dansk Outlet er med høj åndbarhed, så din baby kan slippe af med varmen og dermed ikke kommer til at fryse.
Flyverdragterne hos Dansk Outlet har et vandsøjletryk fra 3000 mm til 8000 mm og har samtidig en stor åndbarhed. Udforsk de forskellige varianter af baby flyverdragter online her, og hvis du er i tvivl om hvilken baby flyverdragt der er den rigtige for din baby, så er du mere end velkommen til at kontakte os.

Flyverdragter til baby i flotte designs

Selvom baby måske ikke er særlig stor endnu og har en holdning til, hvordan tøjet skal se ud, må flyverdragten godt se pæn og lækker ud. Det er i hvert fald, hvad vi har prioriteret i vores udvalg af flyverdragter til baby, så babyen kan se smart og velklædt ud, selv når den står på ture i regnvejr.

Vi har varme køredragter til baby fra Impala i den varmeste uld, som er designet med en lækker detalje ved lynlåsen, der går fra benet og op. Så kan din lille guldklump holde varmen selv på den køligste vinterdag. Men, vi har også lækre flyverdragter til baby fra Mikk-Line med de skønneste pelsbeklædte hatte. Flyverdragterne her er vind- og vandtætte og kan holde barnet tørt, selv hvis der pjaskes i en vandpyt, eller når det står ned i stænger.

De er alle i forskellige farver.

Køb flyverdragter til baby til nedsatte priser

En baby vokser meget i de første leveår, og derfor er det bestemt ikke billigt i tøj. Dog er det ikke hos os, at du får tømt pengepungen, da vi altid har flyverdragter til baby til lave priser. Det betyder, at der er flere hundrede kroner at spare på en flyverdragt til din baby, når der sammenlignes med normalprisen i andre butikker.

Du behøver derfor ikke gå på kompromis med, hvad du godt kunne tænke dig til din baby. Ved flere af flyverdragterne kan du spare mere end 50%. Så gå gerne på jagt i vores udvalg og se, om ikke vi har en flyverdragt, der matcher din stil og dit budget for tøj til den lille.

Se også vores udvalg af termotøjuldundertøjhandsker og meget andet til babyer. 

Flyverdragter til baby der holder længe

Vi har lagt vægt på flyverdragter fra brands, der er anerkendte for deres kvalitet. Det er meget vigtigt for os, da vi gerne vil være sikre på, at du og andre kunder får flyverdragter, der kan holde til at blive brugt. Selvom barnet måske allerede inden for ganske få måneder vokser ud af flyverdragten, er det muligt at give den videre eller gemme den til andre søskende, fordi kvaliteten holder og flyverdragten derfor stadig er pæn og perfekt i brug.

Når du køber flyverdragter hos Dansk Outlet, kan du derfor være sikker på, at der ikke er noget at komme efter, når det kommer til valg af materialer og kvalitet. Barnet bliver holdt varm og tør, uanset om der er tale om en vinterdag eller en kølig forårsdag.

Shop en ny flyverdragt til baby online

Det er nemt at shoppe en ny og lækker flyverdragt til din baby hos os, da vi har gjort meget ud af beskrivelsen. Det vil derfor fremgå, hvad du kan forvente af størrelsen og pasformen, så du kan være sikker på, at den passer. Skulle det ske, at den ikke passer helt i størrelsen, kan du altid sende den retur og byttet til en anden størrelse (hvis vi har den på lager), da vi har 365 dages retur- og bytteret.