Udetøj

Udetøj til baby - billigt udetøj til baby piger og baby drenge

Her finder du alt vores udetøj til babyer - alt lige fra gummistøvler og regntøj til termotøj og jakker. Her kan du se alle vores produkter inden for overtøj og udetøj til babyer. Hos Dansk Outlet har vi et stort og bredt udvalg i udetøj og overtøj til babyen, og det gælder både til piger og drenge fra flere kendte mærker til outlet priser naturligvis. Se alt babytøj her!

Viser 1-36 af 134 produkter

Side
pr. side
Stigende orden

Viser 1-36 af 134 produkter

Side
pr. side
Stigende orden

Hvor meget overtøj til baby?

Det er svært at svare på, hvor meget tøj din baby skal have på udendørs. En ting er dog sikkert, det er vigtigt at din baby forholder sig varm, komfortabel og stadig har god mulighed for bevægelighed. Et rigtig godt tip er selv at mærke efter, hvordan vejret er, og hvor meget overtøj som du selv ville tage på. 
I efterårs- og vinterperioden er det en god ide at ens baby har, undertøj, strømper, almindeligt tøj, hue, vanter og overtøj på. Herefter kan du f.eks. regulere med en striktrøje eller heldragt af eks. fleece, som stadigvæk tillader huden at ånde. Babyer, som sover ude om vinteren bør altid have hue på, da den største afkøling sker fra hovedet.

Man kan desuden altid mærke en baby i nakken, hvis temperatur er en god indikator for, hvor varmt eller koldt din baby har det. Hvis din babys nkke er fugtig, så har din baby det for varmt og omvendt, hvis nakken er kold.

Kilde: babybusiness.dk