T-shirts og toppe

T-shirts til baby - køb baby t-shirts til piger og drenge

Dansk Outlet har både billige baby t-shirts til piger og billige baby t-shirts til drenge. Til baby pigerne har vi mærkerne Koko Noko, Dirkje og Me Too. Dansk Outlet sælger online til outlet priser og altid med prisgaranti på alle vores baby t-shirts.

10 varer

pr. side
Stigende orden

10 varer

pr. side
Stigende orden

Her finder du både tykke og tynde t-shirts til babyen samt t-shirts med lange og korte ærmer. Der er også ensfarvede t-shirts, t-shirts med print og tryk. Med andre ord, der er helt sikkert og en t-shirt til din baby her!

T-shirt til din baby

Vi har mange forskellige t-shirts til baby. Om det skal være langærmet, kortærmet, ensfarvet eller mønstret er helt op til dig og din smag. Vi sørger for at have et stort parti hjemme, så der altid er baby t-shirts og baby toppe til en hver smag og selvfølgelig altid til billige outlet priser.
Skal ivære klar til den nye sommersæson, eller skal i måske mod varmere himmelstrøg? Så kan det være at din baby skal have et par baby shorts sammen med din nye baby t-shirt? Hos Dansk Outlet har vi altid billige priser - så kan du med god samvittighed købe et smart eller nuttet sommersæt til din baby, så i bliver klar til varmen eller måske til jeres næste ferie.

Har du spørgsmål til vores sortiment eller enkelte artikler, så er du altid velkommen til at kontakte Dansk Outlet. Shop også baby bluser og sweatshirtsbaby bukser og jeansbodystockings og meget andet hos Dansk Outlet. Se alt babytøj her.

Baby t shirts i flotte farver

Din baby fortjener det bedste, og derfor har vi samlet et hav af forskellige baby t shirts i alle farver, så du kan klæde babyen bedst muligt på. Vi har blandt andet baby t shirts i gul, grøn, rosa, sort og hvid. Men, vi har også både ensfarvede baby t shirts og mønstrede t shirts, så du på ingen måder behøver at gå på kompromis.

Med det store og meget varierede udvalg er der alle muligheder for at klæde dit barn rigtig godt og flot på hver eneste dag.

Baby t shirts til alle lejligheder

Baby t shirts hører sig til i garderoben ved guldklumpen både til hverdag og til lidt mere festlige lejligheder. Vi har derfor samlet baby t shirts til både piger og drenge, der egner sig til den travle hverdag og til lejligheder, hvor alle gerne må være pænt i tøjet – også den mindste.

Til den lille pige finder du blandt andet t shirts med motiver og tekst til hverdagen og baby t shirts med frynser, flæser og flotte prints, til når der gerne må gøres lidt mere ud af det. Det samme gælder for drengene, hvor vi har samlet t shirts med palmer eller bananer til en skøn sommerdag til t shirts i flotte farver med både print og skrift, når der skal gives gas på beklædningen.

Der er rigtig mange at vælge mellem, og uanset hvad du er til af farver, prints og motiver, er der med garanti en eller flere baby t shirts, der skiller sig ud.

Baby t shirts i gode materialer

T shirts er fantastiske, fordi de kan bruges til mange forskellige lejligheder. Langt de fleste af vores baby t shirts er lavet af bomuld – enten 100% eller som en blanding med enten elastan eller polyester, da det er et materiale, der både føles behageligt mod barnets hud og holder det tempereret.

Selvom vi derfor sælger baby t shirts til nærmest uhørt lave priser, er det ikke fordi, vi er gået på kompromis med, hvad vi klæder dit barn på med. Kvaliteten er den samme, som du finder andre steder – prisen giver bare mulighed for at købe en ekstra eller to. Det kan du også se i udvalget af mærker, som blandt andet tæller Koko Noko, Dirkje og Impala.

Klæd din baby på med smarte t shirts allerede i dag

Med hjælp fra vores smarte filtre kan du i løbet af et øjeblik finde den eller de baby t shirts til din dreng eller pige, som du mangler. Du kan både sortere efter køn, mærke, størrelse eller farve, hvilket gør shopping af baby t shirts nemt, hurtigt og overskueligt.

Vi sørger for at pakke ordren fint sammen og sende den afsted til dig, så du har nye og fine t shirts til din baby inden for bare 5-7 hverdage.

Klik dig gerne gennem udvalget og se, om ikke der er en eller flere af vores flotte baby t shirts, der lokker til din guldklump derhjemme.