Leggings

Baby leggings og gamacher til piger og drenge

Hos Dansk Outlet har vi billige baby leggings og gamacher til drenge og billige baby leggings og gamacher til piger. Vi fører baby leggings og gemacher i rigtig mange forskellige størrelser, farver og modeller.

29 varer

pr. side
Stigende orden

29 varer

pr. side
Stigende orden

Smarte baby leggings i mange farver og mønstre

Vi har mange forskellige baby leggings og baby leggings med mønster er et meget populært valg hos Dansk Outlet. Vi har et stort udvalg af mange smarte og flotte baby leggings og gemacher. Et meget praktisk valg til din baby og så har vi i mange forskellige smarte og moderigtige farver og så oven i købet til billige priser.
Baby leggings er strømpebukser uden fødder. Leggings til babyer bruges inden under tøjet eller til når din baby skal sove i en baby køredragt og skal have et par behagelige bukser på inden under. Baby leggings kan også bruges som nattøj til din baby.
Baby leggings har desuden elastik i taljen, som sørger for at holde baby leggings på plads.

Hos Dansk Outlet har vi baby leggings fra kun kr. 15,- og op efter. Så hvis ikke du kan beslutte dig for hvilket par du skal vælge, hvorfor så ikke vælge to..... eller tre....

Baby leggings til hyggelige og langsomme dage

Baby leggings er ikke kun praktiske, når det skal gå lidt hurtigt med at komme ud ad døren. De er også perfekte til de dage, hvor det gerne må gå lidt langsomt, og hvor det vigtigste bare er at hygge sig. For de sidder rigtig godt og stramt om bleen og er tykke nok til, at den lille kan holde varmen om benene.

Vores baby leggings har ikke fødder, så vi anbefaler også, at du køber nogle baby strømper eller baby skindfutter ved siden af, så babyen med garanti kan holde fødderne varme, uanset hvordan vejret og temperaturen er ude som inde. Vi har et stort udvalg af strømper og skindfutter – så vi er sikre på, du finder nogen, der passer i størrelsen og matcher resten af garderoben.

Match vores baby leggings med søde kjoler eller bluser

Har du en sød lille babypige? Så kan du med fordel matche vores søde baby leggings med en kjole eller en af vores mange søde bluser. Alt er til billige og meget fordelagtige priser. Så du kan både nemt og billigt klæde din søde babypige på med smart og lækkert tøj hos os.

Vores leggings er også perfekte under et par regnbukser eller køredragten, hvis det er for varmt eller for besværligt med et par bukser. For de er designet til at sidde komfortabelt og lækkert hele dagen lang.

Klæd guldklumpen på med økologiske baby leggings

Er det ikke kun designet, der skal være i orden, når du køber tøj til din guldklump? Men går du også højt op i materialerne? Så kan vi glæde dig med, at vi har økologiske baby leggings klar til dig her på shoppen. De er fremstillet i det blødeste økologiske bomuld – men det kan ikke ses på priserne. For de er til samme lave priser, som resten af vores udvalg.

Uanset hvad du er til, når det kommer til materialer og farver, har vi det dermed til dig. Baby leggings er ikke det eneste, vi er heldige at have i økologisk her på shoppen. Så er du på udkig efter en hel garderobe med økologisk babytøj, er du velkommen til at gå på udkig på shoppen – for vi har helt sikkert det, du står og mangler.

Få alt du skal bruge i baby leggings og babytøj hos Dansk Outlet

Vi elsker at klæde babyer på med vores tøj. Og vi vil også meget gerne klæde din baby på med smarte og komfortable baby leggings samt andet af vores lækre baby tøj, som du finder rundt her på shoppen. Kig derfor gerne rundt og klik dig gennem vores fine udvalg af baby leggings.

Vi sender dem med fri fragt, hvis du køber baby leggings eller andet babytøj for mere end kun 399 kroner. Kontakt os gerne, hvis du har spørgsmål til tøjet, leveringen eller vores 365 dages bytteservice. Så svarer vi så godt som muligt på dine spørgsmål.