Heldragter

Heldragter til baby i flere søde modeller og farver

Heldragter er behagelige for din baby, og disse baby heldragter er også praktiske for forældrene. Her på siden finder du heldragter til din baby til vores lave outlet priser. Kvaliteten er i top, og der er mange lækre designs at vælge imellem.
Vi har baby heldragter fra mange forskellige kendte mærker, bl.a. fra Me Too, Fixoni, Small Rags, MinymoPippiMala, Papfar Kids og Ollie & Scott.
Hvilken baby heldragt er din favorit?

26 varer

pr. side
Stigende orden

26 varer

pr. side
Stigende orden

Heldragter til babyer til lave og attraktive priser 

Hos Dansk Outlet mener vi det, når vi siger, vi kører med lave priser. For vores heldragter til babyer er virkelig billige! Mere konkret betyder det, at du kan få en baby heldragt med op til 70% rabat. Du kan derfor få sparkedragter til bare 27 kroner eller heldragter fra kun 40 kroner. Det giver dig en unik mulighed for at spare en masse penge på tøj til guldklumpen. 

Selvom priserne er så lave, er der ikke gået på kompromis med kvaliteten. Alle heldragter til baby tåler maskinvask om og om igen helt uden at krympe eller at miste pasformen. Med vores udvalg af heldragter kan du derfor give din baby en god og blød start på livet for få penge.

Heldragt baby pige

Hos Dansk Outlet ved vi, hvor meget tøj der skal til i barnets første leveår. Heldragter er en af de ting og for at gøre det lidt mere hyggeligt og fornøjeligt at shoppe tøj til babyen, har vi sammensat et særligt flot udvalg af heldragter til baby piger. En baby pige kan måske ikke sige så meget de første år, men når hun er klædt flot på med en heldragt og ligger og sparker og smiler, bliver hun ikke til at stå for.

I vores kategori heldragt baby pige finder du heldragter med alle mulige skønne farver og mønstre. Er du vil med orange eller rød, kan du sagtens finde det hos os, ligesom det også er muligt at finde heldragt baby pige i farverne lilla og grå. Du kan både købe heldragter til din baby pige enkeltvis, ligesom vi også tilbyder heldragter i pakker af tre. Så kan du hurtigt samle et godt lager sammen, som kan ligge klar, når der bliver spildt.

Heldragt baby dreng

Vi har selvfølgelig heller ikke glemt heldragter til de søde og små baby drenge. En baby dreng i en heldragt er ikke til at stå for og med vores udvalg, der består af heldragter med mange mønstre og farver, bliver det svært ikke at få lyst til at nusse endnu mere om guldklumpen.

I vores udvalg af heldragt baby dreng finder du motiver med traktorer, undervandsdyr, løver og mange andre søde og seje motiver, som helt sikkert vil klæde din baby dreng. Har du lyst, kan du købe vores heldragter i forskellige størrelser, så du altid har nogen liggende klar, når endnu en størrelse er blevet for lille. Vi fører nemlig størrelser fra nyfødt og op til barnet er nogle år gammelt.

Økologisk baby heldragt

Økologi vinder mere og mere frem, og derfor kan du også finde det som en fast del af vores sortiment. Vi har både økologiske baby heldragter i bomuld til piger og drenge. De er i samme høje kvalitet og til lige så skarpe priser som resten af sortimentet. Du behøver derfor ikke gå på kompromis, hvis du både gerne vil handle billigt og økologisk.

Heldragter med prints

Søde heldragter med prints er ikke til at komme udenom, når den lille guldklump er kommet til verden. Derfor har vi gjort en dyd ud af at finde flotte og holdbare heldragter med prints til både piger og drenge, som kan holde til at blive vasket om og om igen.

Du finder blandt andet prints med skovens dyr og hjerter – perfekt til en sød og smilende baby. Vi har selv forelsket os i flere af heldragterne med prints og er derfor sikre på, at du også falder pladask for en eller to af vores modeller.

Heldragterne med prints har som regel trykknapper mellem benene, så de er nemme at tage af og på, når der skal skiftes tøj. Der er derfor også tænkt i det praktiske, så tøjskiftet både går nemt og er behageligt for den lille guldklump.

Heldragt til baby med eller uden fødder?

Hvis du har klikket dig igennem vores udvalg allerede, har du måske opdaget, at vi både tilbyder heldragter til baby med og uden fødder. Det gør vi, da vi ved, at det er meget individuelt og forskelligt, hvad man som forælder foretrækker, samt hvad barnet godt selv kan lide at have på.

Det er dog ofte en god ide at købe en kombination, da heldragter med fødder holder bedre på varmen. Heldragter med fødder kan derfor ofte være gode at bruge i dagtimerne, mens heldragter til baby uden fødder kan være gode at benytte om natten i sommerperioden, hvor det nemt kan blive varmt på værelset.

Uanset om du ønsker heldragter til baby med eller uden fødder, får du dem i et flot og holdbart design, når du køber dem hos os.

Heldragter til baby fra anerkendte mærker

Hos Dansk Outlet er vi glade for både at kunne tilbyde et billigt udvalg af heldragter til baby, ligesom vi også er glade for at kunne tilbyde så stort og bredt et udvalg. Til både drenge og piger kan du finde heldragter i flotte mønstre, smarte farver og søde detaljer. Vi har selvfølgelig også nogle, der er helt enkle i designet, hvis du foretrækker dette. Der er derfor noget til enhver smag.

Selvom heldragterne til baby er meget billige sammenlignet med heldragter andre steder, behøver du ikke gå på kompromis med kvaliteten. Flere af heldragterne er nemlig fra anerkendte og populære mærker såsom PippiMe Too og Dirjke. De er derfor lavet i materialer, der kan tåle mange ganges maskinvask uden at blive ødelagt eller miste pasformen. Vi er derfor sikre på, at du finder de heldragter, du har brug for hos os.

Heldragter med forskellige lukninger

Hvad der er mest praktisk eller bekvemt i forhold til lukninger på heldragter, varierer fra forældrepar til forældrepar. For at imødekomme så mange behov og ønsker som muligt, har vi sørget for at sammensætte et udvalg af heldragter til babyer med forskellige typer af lukninger.

På siden her finder du derfor heldragter, der kan åbnes og lukkes med knapper eller lynes op og ned med en lynlås. Der er ofte mange tøjskift i løbet af en dag. Derfor skal det også være muligt at finde og vælge den løsning, der passer bedst til netop dit behov.

En praktisk beklædningsdel

En heldragt er nærmest uundværlig i barnets første leveår. For en heldragt til baby er ret praktisk for dig som forælder, da den gør det nemt og hurtigt for dig at få dit barn i og ud af den i forbindelse med et bad, ligesom det også er nemt at skifte ble. Særligt bliver bleskiftet en behagelig oplevelse for barnet, da det ikke behøver at ligge uden tøj, mens det sker. Har du derfor brug for, at det nogle dage bare skal være nemt og bekvemt, er en heldragt en fantastisk løsning og mulighed for det.

Hold godt øje med vores udvalg

Lige så ofte som din baby skifter tøjstørrelse, lige så ofte opdaterer vi vores udvalg af heldragter. Mangler du derfor en heldragt i en bestemt farve eller med en bestemt lukning, er der stor garanti for, at du finder det hos os.

Ved at opdatere vores udvalg af heldragter i takt med årstidernes skiften, og hvad der er populært, er vi et attraktivt sted at holde udkig efter flotte og bløde heldragter. Vi bestræber os på at have så mange af vores heldragter tilgængelige i alle størrelser. Men, da der er rift om vores heldragter, og fordi de kommer direkte fra vores lagersalg, kan vi ikke altid garantere, at en specifik heldragt er at finde i en specifik størrelse.

Du er dog altid velkommen til at kontakte os, hvis du har fundet en sød heldragt på siden, men som ikke længere er tilgængelig i den størrelse, du har brug for. Det kan være, at du er heldig, at vi snart får den på lager igen, eller at vi kan finde en heldragt, der minder om den. Der er ikke noget, vi hellere vil end at hjælpe med at klæde din guldklump smart og godt på.

Baby heldragt tilbud

Her finder du mange skønne baby heldragter, som med garanti klæder din baby. Hos Dank Outlet har vi altid gode tilbud på heldragter til din baby. Vi har baby heldragter i mangle forskellige farver og designs, så der bør helt sikkert også være en heldragt til din baby, eller måske to!

Hvilken baby heldragt skal du vælge?

Vi har mange forskellige heldragter i vores sortiment. Vi har baby heldragter i mange forskellige farver med forskelligt motiv. Desuden har vi også både langærmede og kortærmede baby heldragter. 
I forhold til hvilken årstid man er i og hvilken temperatur det er, så kan en kortærmet heldragt være en fordel under en baby bluse eller baby sweatshirt.
Den langærmede heldragt kan enten fungere som en bluse eller også kan der evt. komme en baby t-shirt udover.

Køb babyheldragter online hos Dansk Outlet

Uanset om du leder efter heldragter med korte eller lange ærmer, med eller uden fødder, med print eller mønster finder du det hos os. Vores udvalg af heldragter strækker sig fra str. 56 til og med str. 104, hvilket giver dig mulighed for at finde heldragter i den tid, din baby har brug for det, og hvor det er mest praktisk for dig.

Vi bestræber os altid på at tilbyde heldragterne til de billigst mulige priser, så du også har råd til andre lækre ting, selv når det er tid til babytøj i en ny størrelse.

Du får tilmed fri fragt, hvis du køber heldragter og andet lækkert og billigt babytøj for mere end 399 kroner. Er du endda så heldig at bo i nærheden af en af vores mange butikker i Danmark, kan du få fragten helt gratis.

Vi leverer altid inden for ganske få hverdage, så du ikke skal vente længe på at kunne klæde dit barn på med nyt, smart og blødt babytøj.

Vi glæder os til at betjene dig.