Badetøj

Billigt baby badetøj til outlet priser til piger og drenge

Hos Dansk Outlet kan du købe billigt baby badetøj til piger og billigt baby badetøj til drenge. Til pigerne finder du baby svømmedragter og svømmesæt. Til drenge babyer finder du baby-speedos, baby badebukser og baby svømmedragter. Flere af vores baby svømmedragter og svømmesæt beskytter med faktor 50+, som er et nemt og praktisk alternativ til dyr solcreme. Vi har altid super gode tilbud på badetøj til baby, enten til dreng eller pige - og altid med prisgaranti. Se hele udvalget af babytøj her!

Viser 1-36 af 37 produkter

Side
pr. side
Stigende orden

Viser 1-36 af 37 produkter

Side
pr. side
Stigende orden

Hvilket baby badetøj skal jeg vælge?

Står dig og familien til og skal på badeferie i sydens sol? Eller måske vil være klar til den næste sommersæson? Så har vi det helt rigtige baby badetøj til din baby, så din baby bliver klædt godt på.

Hos Dansk Outlet har vi et stort udvalg af badetøj til babyer og oven i købet til billige priser. Det kan være svært, at vælge det helt rigtige sæt badetøj til babyer, og derfor har vi hos Dansk Outlet sørget for at have et bredt udvalg. Derfor kan du vælge, om det enten skal være baby badeshorts, baby badebukser, baby speedos eller baby heldragter, selvfølgelig til billige priser.

Hvis du har nogle spørgsmål omkring baby badetøj produkterne, så er du meget velkommen til at kontakte Dansk Outlet. Så skal vi nok sørge for at du får den rette vejledning ift til dit køb eller kommende køb af baby badetøj. Vi har desuden retur- og bytteret som gælder i hele 365 dage.

Hop i vandet med farverigt badetøj til baby

Det er en sjov, fælles oplevelse at ”hoppe” i vandet for første gang. Det skal selvfølgelig gøres med bravour, uanset om første gang er i svømmehallen eller på stranden i 25 graders varme. Derfor har vi samlet et udvalg af farverigt badetøj til baby i forskellige størrelser, så sommer- og badestemningen for alvor kan indtræffe, og der bare kan bades løs.

Der er både røde og blålige nuancer og andet ind imellem, så du kan vælge den farve, du synes, klæder din lille guldklump allerbedst. Vi opdaterer naturligvis vores udvalg løbende, efterhånden som sommertiden nærmer sig og efterspørgslen stiger. Så hold et godt øje!

Hvad bedre er, at du kan spare mange penge ift. normalprisen. Så gør det heller ikke noget, hvis badebukserne ved et uheld løsner sig og flyder væk.

UV-beskyttende badetøj til baby

Som et helt naturligt valg har vi sørget for udelukkende at have badetøj til baby med UV-beskyttelse. Badetøjet blokerer derfor for solens farlige UV-stråler, så du trygt kan tage din baby med udenfor i bassinet eller på stranden. Badetøjet beskytter naturligvis kun huden de steder, hvor huden er dækket. Kombiner derfor gerne badetøj med en sød solhat, solbriller, solcreme og en tynd trøje, til når der ikke skal plaskes i vandet.

Børns hud er ekstra sarte overfor solen stråler, så derfor er det vigtigt at være opmærksom på at give din guldklump godt med UV-beskyttelse fra top til tå – og det hjælper vi dig godt på vej til med vores baby badetøj.

Baby badetøj, der holder til masser af vandleg

Badetøj til din guldklump skal naturligvis være af god kvalitet, så der kan tonses i bassinet eller ved stranden hele sommeren. Det kan du være sikker på, at badetøj fra Dansk Outlet kan holde til, da vi udelukkende har badetøj fra nogle af de bedste og mest populære mærker. Så længe du blot vasker badetøjet efter anvisningerne, er der et godt og lækkert sæt badetøj til din baby hele sommeren, som sidder perfekt.

Du kan derfor også være sikker på, at badetøjet beholder pasformen. Og skulle badetøjet blive for småt i løbet af sommeren, kan du altid bestille et nyt og billigt sæt badetøj til baby, som vi straks sender afsted til dig.

Bliv klar til sommer med Dansk Outlet

Der er ingen grund til at gå ned på sommerens outfit til babyen. Når du har fundet et sæt speedos, en badedragt eller badebukser, kan du med fordel fortsætte til en af vores andre kategorier med sommerlige t-shirts, shorts, strømper og kjoler. Så er der styr på tøjet til sommerens mange flotte og varme dage – til billige priser.

Skulle badetøjet ikke passe første gang, skal du huske, at du altid er velkommen til at bytte det, når du har tid. Vi forsøger også gerne at hjælpe dig, hvis du leder efter noget bestemt eller ikke kan finde det, du har brug for.