Strømper og sokker

Babystrømper og babysokker til piger og drenge

Hos Dansk Outlet finder du billige babystrømper til drenge og billige babystrømper til piger. Vi har et kæmpe udvalg i billige babysokker og babystrømper i alle mulige størrelser farver og varianter. Her er der blå babysokker, babystrømper med striber, babysokker med prikker. Alt sammen der passer til fødderne på din baby. Vi fører blandt andet babystrømper og babysokker fra de kendte mærker PippiMALA og Decoy. Køb billige babystrømper og babysokker hos Dansk Outlet til rene outlet priser i et stort udvalg. Se alt babytøj her.

17 varer

pr. side
Stigende orden

17 varer

pr. side
Stigende orden

Aldrig kolde fødder med baby strømper

Babyfødder er fantastisk søde og nuttede, men ligesom andre fødder, bliver de hurtigt kolde. For at undgå det har vi samlet et væld af flotte og varme baby strømper, der alle har til formål at holde din guldklumps fødder tempererede og behagelige.

Køb gerne godt ind af baby strømper, da de er så små, at de nemt kan blive væk i vasken eller blive sparket af. Det er ikke noget, der tømmer pengepungen, da vores baby strømper fås til meget lave priser. Det gør derfor ikke noget, hvis et eller flere par med tiden bliver væk.

Baby strømper i forskellige størrelser

Der sker rigtig meget i de første leveår hos en baby. Især med størrelsen. For at imødekomme den udfordring og altid give dig strømper ved hånden, har vi sammensat et udvalg af baby strømper i forskellige størrelser. Der er både til de mindste babyer og dem, der har passeret den første fødselsdag og derfor skal have strømper, der kan holde til lidt af hvert.

Kvaliteten er rigtig god og blandt udvalget er der økologiske baby strømper såvel som baby strømper i bomuld, polyamid og elastan, der smyger sig behageligt om babyens fødder. De tåler derfor både slid og hyppig vask.

Altid billige baby strømper

Tøj kan man ikke få nok af til den lille guldklump. Særligt ikke fordi, at det går hurtigt med at vokse ud af tøjet igen. Det har vi taget hensyn til og har derfor udelukkende baby strømper til meget lave priser. Der er ingen grund til at give for meget andre steder, når du her kan få mange par baby strømper til langt under normalpriserne.

Der er hverken huller, slid eller andre defekter ved strømperne, selvom de tilbydes til så lav en pris. Vi køber blot ind til meget gode priser, hvilket gavner dig i form af meget billigt babytøj og baby strømper. Vi kan derfor garantere, at du får lige så stor en glæde og gavn af vores strømper som dem, du kan få andre steder.

Det er ikke for sjov, at vi hedder Dansk Outlet – og det lever vi på alle måder op til, både når det kommer til baby strømper og andet lækkert babytøj til din guldklump. Shop også billige strømpebukser til babyskindfutter til baby og baby hjemmesko.

Giv din baby strømper på fra Dansk Outlet

Hos Dansk Outlet har vi strømper, der passer perfekt til både babydrenge og babypiger. Der er hvide, blå, sorte, grå og flerfarvede strømper, som alle holder fødderne dejligt varme.

Gå gerne vores udvalg igennem og find dine favoritter. Ved hjælp af ganske få klik kan du bestille babystrømperne hjem og tage dem i brug efter bare 5-7 hverdage. Med de gode priser kan du også roligt vende tilbage, hvis uheldet på et tidspunkt er ude, og der er gået hul på de gamle.

Vi garanterer en rigtig høj kvalitet på vores baby strømper og ikke mindst den service, som vi leverer til dig. Så klik baby strømper hjem i dag og glæd din baby med altid varme fødder.