Stofbleer

Billige stofbleer til baby piger og baby drenge

Stofbleer bliver af de fleste småbørnsforældre betragtet som uundværlige, fordi de har mange forskellige praktiske anvendelsesmuligheder i hverdagen. Du kan bruge stofbleer, når du ammer. Dermed undgår du at få gylp på dit og din babys tøj i forbindelse med amningen. Stofbleer er også gode til at dække dig og din baby til, når du ammer i det offentlige rum. Du kan desuden bruge stofbleen som nusseklud, når din baby skal sove. Det kan give din baby en ekstra tryghed. Du kan bruge stofbleer, når du pusler din baby ved at lægge en stofble på puslehynden under din baby. Dermed forhindrer du, at puslehynden bliver beskidt. Du kan med fordel lade din baby ligge med en stofble i stedet for en papirsble, så din baby får luft til numsen. Se vores store udvalg af babytøj her.

10 varer

pr. side
Stigende orden

10 varer

pr. side
Stigende orden

Køb stofbleer i skønne farver og lækker kvalitet

Du bruger en del stofbleer i løbet af en dag. Stofbleerne skal kunne holde til at blive vasket mange gange og stadigvæk være dejlig bløde at røre ved. Det er vigtigt, at du køber stofbleer i en god kvalitet. Du kan med fordel begynde med 10-12 stofbleer og supplere efterfølgende. Men som udgangspunkt kan du næsten ikke få for mange stofbleer. Du kan vælge mellem rigtig mange skønne farver og prints eller købe de traditionelle hvide stofbleer. Stofbleerne er ca. 70 gange 70 cm, når de er foldet ud. De er alle sammen produceret i 100% bomuld. Det betyder, at de nemt kan vaskes og tørretumbles.  

Vi har stofbleer for enhver smag

Vi har et stort udvalg af billige stofbleer i høj kvalitet. Du kan derfor nemt finde dine favorit stofbleer. Vi forhandler stofbleer i forskellige søde farver, mønstre og designs. Vi sælger stofbleer fra Pippi. Pippi producerer stofbleer i en lækker kvalitet, 100% bomuld og til billige penge. De forbliver bløde vask efter vask - de er dobbeltvævet og kryber minimalt. Du kan købe Pippi-stofbleerne i sampakker. Dermed får du flere stofbleer for færre penge. Køb billige stofbleer hos os og få stofbleer i lækker blød kvalitet, der holder.

Skån miljøet og babynumsen med stofbleer 

Det fantastiske ved stofbleer er, at de kan bruges om og om igen – og de kan endda holde rigtig længe, hvis de bliver vasket korrekt uden brug af skyllemiddel og efterfølgende hænges til lufttørring.

Billige stofbleer fra Dansk Outlet er derfor også langt mere skånsomme for miljøet end engangsbleer er. Ja, det er måske lidt mere besværligt med stofbleer, da det giver mere vask – til gengæld sparer du en masse penge på engangsbleer, der bare bliver smidt direkte ud i skraldespanden.

Udover det økonomiske har stofbleer også den fordel, at de er mere skånsomme mod den sarte babynumse sammenlignet med en almindelig ble. Det vil derfor også være mere behageligt for din guldklump med stofbleer.

Skab tryghed med stofbleer

Stofbleer tjener ikke kun et praktisk formål, da de for mange børn også kan være med til at skabe en tryghed, når de skal puttes, i vuggestue eller måske endda i børnehave, fordi de kan bruges som nusseklud.

Har barnet et ekstra behov for tryghed, når det er på udebane eller skal lægges til at sove, kan du derfor med fordel introducere en stofble. Vores udvalg er perfekt til det og har barnet nået en alder, hvor det også har en holdning omkring farve, er det også noget, du kan finde her på shoppen, da vi har et bredt udvalg af stofbleer i forskellige farver.

Spar penge på stofbleer hos os

Der er ingen grund til at give for meget for stofbleer. Derfor fører vi udelukkende billige stofbleer til rigtig gode priser. Priserne er endda så gode, at vi har 30 dages prisgaranti. Derfor kan du altid være sikker på, at vores stofbleer rent faktisk er de billigste, og at du dermed ikke kommer til at give for meget.

Vi køber billigt ind fra restlagre, hvilket er grunden til, at du bliver belønnet med så lave priser. Du kan derfor trygt stole på, at kvaliteten er lige så god og høj som hos andre butikker – vi ønsker bare ikke, at du skal give for meget, da vi godt ved, der også er meget andet, du skal have til din guldklump.

Klik dig derfor gennem vores udvalg og se, om ikke du kan finde en pakke billige stofbleer eller to, som kan lette hverdagen derhjemme.

Køb billige stofbleer hos Dansk Outlet

Hos Dansk Outlet har vi altid et stort udvalg af billige stofbleer i forskellige farver. Vi ved godt, at du bruger rigtig mange stofbleer i hverdagen eller kommer til det, når den lille guldklump kommer til verden. Vi sælger derfor også som udgangspunkt vores stofbleer i 5-pak, så du altid har en god portion rene stofbleer lige ved hånden.

Du kan nemt og hurtigt klikke dem ned i kurven. Når du har gjort det, skynder vi os at pakke dem og sende dem afsted til dig, så du har dine stofbleer, når du har brug for dem.

Vores priser er altid lave på stofbleer, så skulle du få brug for flere, kan du roligt vende tilbage.