Savle- og hagesmække

Baby hagesmække og baby savlesmække

Hos Dansk Outlet forhandler vi alle de kendte mærker indenfor baby hagesmække. Du kan f.eks. finde de sødste baby hagesmække fra det populære mærke Pippi.
Eller det kan være at du er på jagt en smart babyhagesmæk med motiv fra det anerkendte mærke Small Rags? Uanset hvilke babyhagesmække du er på jagt efter, så har vi et stort udvalg af forskellige babyhagesmække. Det gælder både i forhold til smarte farver, motiver  og print.

Viser 1-36 af 82 produkter

Side
pr. side
Stigende orden

Viser 1-36 af 82 produkter

Side
pr. side
Stigende orden

Bliv fri for pletter med hagesmække

Baby hagesmække er praktiske, når din baby savler, gylper og spiser. Hagesmække til babyer forhindrer bl.a. at din baby får mad på sit tøj. De er rigtig nemme at bruge, rengøre, og du kan tage hagesmækkene med alle vegne. Derudover er de dejlige at have på. Det giver bestemt ekstra arbejde at få et nyt familiemedlem. Særligt ude omkring vaskemaskinen. Der er dog lys for enden af tunnelen og en mere pletfri tilværelse at syne med vores udvalg af hagesmække. Det er nemlig et smart og ganske uundværligt tilbehør for ethvert forældrepar, da det sparer jer for mange omgange tøjvask.

Vores hagesmække er desuden lavet af materialer, der gør det nemt at fjerne pletter eller tørre dem af. Derudover er materialerne også holdbare og slidstærke, så de kan tåle en varm tur i vaskemaskinen, når pletterne er genstridige. Forelsker du dig i vores hagesmække, får du dermed en mere pletfri hverdag med færre ture ud til vaskemaskinen.

Beskyt tøjet med hagesmække med ærmer

Hagesmække med ærmer er geniale og praktiske for ethvert forældrepar. For med hagesmække med ærmer er det lige før, at det ingenting gør, hvis barnet vælter en kop mælk og plasker i det med hænderne, eller at barnet spytter grøden ud igen.

De smarte hagesmække beskytter tøjet i langt højere grad og sparer dig for endnu flere omgange tøjvask end en almindelig hagesmæk kan. De er naturligvis designet til at være behagelige for barnet at have på, så det ikke bliver en udfordring for dig eller en forstyrrelse for barnet, mens det spiser. Se f.eks. vores hagesmække med ærmer fra det populære mærke CeLaVi. De er med bindebånd og er derfor nemme at tage af og på i forbindelse med måltider.

Måltider skal være tidspunkter på dagen, der er hyggelige for jer som familie – og det bidrager vores hagesmække til.

Hagesmække med praktiske lukninger

Alle børn er forskellige, og sådan er det også med vores hagesmække. For hvad der måske fungerer for andre familier, fungerer ikke nødvendigvis optimalt i din familie. Derfor har vi her på shoppen sørget for at tilbyde hagesmække med flere forskellige lukninger i nakken, så du kan købe hagesmæk efter, hvad du synes er meget praktisk.

Du finder derfor hagesmække med trykknapper, bindebånd og velcrolukning. Det gør det om noget muligt for dig som forældre uanset smag eller behov at finde hagesmække til dit barn. Køb gerne en god håndfuld, hvis ikke du har nogen liggende i forvejen, da der nemt ryger et par stykker i vaskemaskinen hver dag. Så har du altid nogen liggende klar ved hånden, når det er spisetid.

Ved nogle af hagesmækkene er det tilmed muligt at justere størrelsen, så de i højere grad kan benyttes i takt med, at barnet vokser. Her kan du med fordel se på vores udvalg af hagesmække med trykknapper, da flere af dem er med enten to eller tre knapper.

Designs til både piger og drenge

Det er nemt at finde hagesmække hos os, da vi har et stort udvalg i forskellige farver og mønstre. Der er derfor både smarte hagesmække at finde til både drenge og piger, da farvespektret strækker sig fra knaldblå og græsgrøn til lilla og orange. Find gerne din favorit og gå en mere pletfri tilværelse i møde allerede i dag.

Vælg mellem mange forskellige baby hagesmække

Du kan vælge mellem flere forskellige typer, materialer, størrelser, farver og designs. Der er bl.a. trekantede hagesmække til pynt, runde savlesmække, spisesmække og PU-hagesmække. De fleste hagesmække bliver produceret i bomuld, frotté, PU- eller plastik-materiale. Derfor er det nemt for dig at vaske hagesmækkene i vaskemaskinen, i opvaskemaskinen eller under hanen, afhængig af det materiale hagesmækken er lavet af.

Mange hagesmække kan justeres i størrelsen omkring halsen, så de kan vokse med dit barn. I dagligdagen kan du ikke nøjes med en hagesmæk eller savlesmæk. Det er nødvendigt at skifte i løbet af dagen, når hage- eller savlesmækken bliver våd og beskidt. Det handler om at finde den rigtige hagesmæk og savlesmæk, som passer til din babys behov.

Pippi hagesmække

En stor del af vores udvalg består af de flotte og meget praktiske Pippi hagesmække. Selvom du her på shoppen finder Pippi hagesmække til meget billige priser, får du et kvalitetsprodukt i hånden, når du køber hagesmække fra dette mærke. De kan derfor vaskes om og om igen, uden det slider hårdt på materialerne.

Brandet er særligt populært blandt forældre, fordi de har fokus på at anvende bløde og komfortable materialer i et enkelt og tidløst design. Vigtigst er dog, at Pippi hagesmække er designet med hensyn til at være så praktiske som overhovedet muligt, så det er nemt for enhver forælder at tage hagesmækken af og på i forbindelse med et måltid.

Vores udvalg af Pippi hagesmække fås i et væld af forskellige farver. Det gør det muligt at matche hagesmækken til barnets øvrige outfit. Klikker du dig igennem udvalget, vil du også hurtigt opdage, at mange af dem er på tilbud og derfor kan fås til virkelig skarpe og lave priser.

Lange hagesmække

Vil du gerne være sikker på, at der ikke bliver spildt på tøjet? Så tag et kig på vores udvalg af lange hagesmække. Disse er designet med henblik på at give forældre mindre tid med tøjvask og mere tid sammen med barnet, da de dækker stort set hele forsiden af overkroppen.

Lange hagesmække er rigtig smarte, hvis dit barn generelt har tendens til at spilde meget eller spytte maden ud igen, når den kommer ind. Her kan en lang hagesmæk være det, der sparer dig for ekstra tøjvask og tøjskift. Det er naturligvis ikke nogen garanti – men håbet lever, da de lange hagesmække dækker godt.

De lange hagesmække her på siden kommer i forskellige farver og kan lukkes og åbnes meget nemt og hurtigt. De er derfor meget praktiske at have med at gøre selv i en travl situation. De er i en større one size og kan derfor bruges af alle babyer og spædbørn.

Hagesmække tilbud

Hos Dansk Outlet elsker vi gode tilbud. Men det ved vi også, at vores kunder gør. Vi gør derfor en dyd ud af at tilbyde så gode hagesmække tilbud som overhovedet muligt, så der også er penge til bodyer, t-shirts, jakker og hvad der nu ellers skal købes af tøj til guldklumpen i takt med, at den vokser.

Klikker du dig igennem vores udvalg af hagesmække, vil du hurtigt opdage, at vi tilbyder hagesmække tilbud på langt størstedelen af vores sortiment. Det betyder, at du derfor både får hagesmække til generelt lave priser, men også bliver belønnet med et tilbud oveni. Er du heldig, kan du spare helt op til 29% på hagesmække uanset mærke.

Vi sørger løbende for at give nye tilbud i takt med, at nye produkter kommer ind på vores hylder. Det sikrer, at du altid kan gøre et godt køb og får lyst til at vende tilbage til os igen, når guldklumpen er vokset ud af endnu en størrelse og skal have nyt af alt igen. Det er normalt ikke billigt – men det er det hos Dansk Outlet. Se hele udvalget af babytøj her.

Køb billige baby hagesmække og savlesmække hos Dansk Outlet

Vi har et stort udvalg af hagesmække og savlesmække til din baby. Vi forhandler mærker som PippiCeLaVi og Decoy. Derfor kan vi tilbyde dig mange forskellige modeller, materialer, farver, størrelser og lækre designs. Vi har hagesmække og savlesmække i bomuld, frotté og PU-materiale, som er meget nemme at vaske eller tørre af med en våd klud. Det er praktisk i hverdagen, når din baby spiser, savler eller gylper. Du køber billige hagesmække og savlesmække til dit barn i høj kvalitet. Du sparer endnu flere penge, når du køber hagesmække og savlesmække i sammenpak.