Huer og hovedbeklædning

Huer og hovedbeklædning til baby piger og drenge

Hos Dansk Outlet har vi billige babyhuer til drenge og billige babyhuer til piger. Så kan de små nemt holde varmen med babyhuer og babyhatte fra Mikk-Line, Mini A Ture, CeLaVi og Pippi. Spar helt op til 75% på flere huer og hatte til babyen i et rigtigt stort udvalg. Køb billige babyhuer og billige hatte til babyen til outlet priser hos Dansk Outlet i et stort udvalg med prisgaranti. Se vores store udvalg af babytøj her!

33 varer

pr. side
Stigende orden

33 varer

pr. side
Stigende orden

Stort udvalg af baby huer, hatte og hovedbeklædning

Hos Dansk Outlet har vi et stort udvalg af huer til babyer, hatte til babyer. Alt sammen i rigtig mange størrelser, mønstre farver og modeller. Det sikrer dig, at vi med garanti har enten en baby hue eller en baby hat som passer præcis til din baby. Hos Dansk Outlet finder du babyhuer og babyhatte med velcro, stribede og i f.eks. uld.

Alle babyhuer og babyhatte sikrer dig at babyen holder hovedet varmt i de kolde perioder. Det er vigtigt at sikre at din baby hverken har det for koldt eller for varmt hen over vinterperioden, så de små størrelser ikke bliver forkølede. En baby hue er en god løsning til at sikre at din baby ikke kommer til at fryse.

Baby hue til kolde og solrige dage

En baby hue er især praktisk til de kolde dage om efteråret og vinteren. Men, det er ikke kun de vinterlige dage, vi har taget højde for i vores udvalg af baby huer. For det er også nødvendigt med en god og beskyttende baby hue, når solen står højest på himlen og UV-indekset stiger.

Vi har derfor alt lige fra en lækker uld hue til de køligste dage til smarte bøllehatte, der effektivt beskytter mod solen og giver skygge til ansigtet og nakken. Vi har med andre ord baby huer til alle aspekter af det danske klima.

Sammensæt derfor gerne lidt forskellige huer, så du altid har, uanset hvad dagen og vejret byder på. Priserne er billige, så ofte vil du kunne få 2 for 1 sammenlignet med normalpriser i andre butikker og webshops.

Klæd babyen på med en økologisk baby hue

Har du det bedst med at klæde din baby på med økologisk tøj, er det naturligvis også noget, vi imødekommer her hos Dansk Outlet. Du kan derfor også finde søde og charmerende baby huer i 100% økologisk bomuld. Det har vi både til piger og drenge, så du ikke behøver lade dig nøjes.

Disse huer er også sat ned med helt op til 50% af normalprisen. Når du handler hos os, er det derfor ikke et dyrere valg at vælge økologisk. Så se om ikke du kan finde en, der passer perfekt til din guldklump.

Få en smart og trendy baby hue

Det er lykken at kunne klæde sin lille baby på med tøj, der er sødt, charmerende og lever op til de trends, der nu og engang er. Det forsøger vi på bedste vis at leve op til og opdaterer derfor også løbende vores udvalg. Lige nu finder du baby huer i adskillige farver og former, som egner sig til forskellige typer af smag.

Der er en baby hue i alt lige fra en sart lyserød til en charmerende marineblå. Skulle vi ikke have lige præcis den model, som du leder efter, er du altid velkommen til at henvende dig til kundeservice. Så kan det være, du er heldig, eller at vi kan se, den kommer på lager på et senere tidspunkt. Hjælpen gælder også, hvis du har brug for hjælp til størrelse, pasform og andet. Vi sidder altid klar til at hjælpe.

Hold hovedet varmt og beskyttet med en baby hue fra Dansk Outlet

Om det er efterår, jul, vinter eller sommer, finder du den perfekte baby hue hos os. Der er så mange forskellige at vælge mellem, at vi er helt sikre på, at du nok skal finde den model, der passer perfekt til din baby. Vokser babyen ud af huen kan du altid vende tilbage og bestille en ny i samme eller et andet smart design.

Vi er her for at hjælpe dig med at klæde din baby så godt som muligt på. Vi leverer derfor også inden for ganske få hverdage og har 365 dages bytteret!