Filtrer

Badeslag og vaskeklude - Grå - Lyserød

Billige badeslag og vaskeklude til din baby

Er du på jagt efter billige badeslag til din baby? - Når din baby er i bad, er det tid til sjov, leg og udforskning. Din baby bruger en masse energi i badet og er klar til hygge og afslapning bagefter. Se hele udvalget af babytøj her!

3 varer

pr. side
Stigende orden

3 varer

pr. side
Stigende orden

Badeslag holder din baby varm og tør

Et badeslag er ideel til hyggestunden bagefter badet. Du kan svøbe din baby ind i badeslaget. Badeslaget varmer og tørrer din baby samtidig med, at det giver tryghed. Badeslag er som regel udstyret med en hætte. Kan dit barn selv stå op, hjælper hætten med at holde badeslaget på plads. Det betyder, at du kan tørre dit barn uden besvær. Hætten varmer også din baby om hovedet, hvilket er vigtigt, så din baby ikke kommer til fryse. Et badeslag måler 80 gange 80 cm, når det er udfoldet og er produceret i 100% bomuld. Derfor er det dejlig blødt for din baby at blive svøbt ind i. Det er desuden nemt at vaske i vaskemaskinen efter brug. Du kan købe badeslag i mange forskellige farver, mønstre og med motiver på.

Bløde vaskeklude til din babys følsomme hud

Vaskeklude beregnet til babyer føles bløde og behagelige på din babys følsomme hud. Vaskekludens størrelse gør det nemt for dig at få vasket din baby ordentlig. Det vil sige, at du kan komme ind i alle folderne. Derudover kan du også anvende vaskekludene til at tørre din babys mund og hænder i forbindelse med måltiderne. Vaskekludene er produceret i 100% bomuld, hvilket sikrer din baby den blødeste oplevelse. Derudover er de nemme at vaske i vaskemaskinen efter brug.

Køb billige badeslag og vaskeklude hos os 

Vi har billige badeslag og vaskeklude i lækker blød kvalitet. Vi forhandler badeslag og vaskeklude fra succesmærket Pippi. Pippi producerer badeslag og vaskeklude i en blød tyk 100% bomuld, forskellige farver og med søde motiver på. Badeslag fra Pippi er også en oplagt gaveide. Vaskekludene køber du i sampak, så du får flere vaskeklude til en fast lav pris. Køb din babys badeslag og vaskeklude hos os. Så er du sikker på at kunne give din baby den bedste hyggestund efter badet.

Badeslag til baby i søde designs

Vores udvalg af badeslag til baby passer perfekt til sjov leg eller hygge efter badet, da de er med søde print med dyr. Se bare badeslaget med kattehoved i forskellige farver eller det økologiske badeslag fra Pippi med ører. Vi har sammensat et meget forskelligt udvalg af badeslag til babyer med dyr for at gøre det mest muligt sjovt og hyggeligt at komme i bad.

De fås derfor også i mange forskellige og stærke farver, så der også er noget stimulans i badeslaget i sig selv. Babyer elsker farver og at kigge på dem – så det gør kun badetiden endnu sjovere og mere behagelig.

Badeslag til baby i økologisk bomuld

Din baby fortjener det allerbedste. Synes du, det allerbedste er at svøbe din guldklump ind i økologiske produkter og tøj, er det også, hvad du får mulighed for hos os. For det er efterhånden noget, der er stor efterspørgsel på hos os – og det imødekommer vi naturligvis med badeslag til baby i det blødeste og lækreste økologiske bomuld.

De koster ikke meget mere end vores øvrige udvalg af badeslag til baby. Så det er ikke det, der skal holde dig fra at købe det bedst mulige for din baby. Du sparer faktisk helt op til 12%, hvilket sammen med andre varer i kurven hurtigt bliver til mange sparede penge.

Flotte og bløde badeslag til ferien

Det er ikke kun derhjemme, at et baby badeslag har en skøn og dejlig funktion. Det har det bestemt også på ferien, hvor den måske står på svømmeture i poolen eller soppeture i vandkanten ved stranden. Her kan badeslaget med fordel bruges til at holde din guldklump tør, ligesom det også hjælper med at skærme for solen og varmen. Er du derfor i gang med at pakke kufferten, og mangler der kun lige det sidste, er det bare med at lægge i kurv – for det bliver du og din baby kun glad for.

Til ferien kan vi varmt anbefale at tage mere end et baby badeslag med, så der er noget at skifte mellem, hvis ikke det når at tørre efter en masse vandpjaskeri.

Baby badeslag, der holder til at blive brugt

Du behøver ikke holde igen med at bruge baby badeslag købt hos os. For de er nemlig nøje udvalgt efter at kunne holde til at blive brugt om og om igen. Materialerne er i højeste kvalitet og holder sig derfor pæne og lækre, indtil barnet er vokset ud af det, og der må et nyt eller måske en lækker badekåbe til i stedet for.

Alternativt kan du også kombinere både baby badeslag og en lækker badekåbe, så der både er til de varme og dejlige dage, hvor barnet godt kan rende rundt uden tøj og tørre og til de køligere morgener, hvor det er mest behageligt at blive omfavnet af en lækker og vamset badekåbe.

Uanset hvad du er til, sender vi det til dig inden for ganske få hverdage. Endda med fri fragt, hvis du køber mere end bare 399 kroner.