Sandaler

Babysandaler med og uden velcro til piger og drenge

Køb billige babysandaler hos Dansk Outlet til de små travle babyfødder. Hos Dansk Outlet har vi billige babysandaler til drenge og billige babysandaler til pigerne. Fælles for vores babysandaler er, at vi til piger og drengene sælger babysandaler med velcro. Vores babysandaler er af super høj kvalitet, der holder til de små travle fødder, og alle babysandalerne er af mærket Kennedy. Til pigerne har vi naturligvis babysandaler i pigefarver og til drengene har vi baby sandaler i drengefarver. Se alt babytøj her.

6 varer

pr. side
Stigende orden

6 varer

pr. side
Stigende orden

Hvilke babysandaler til baby skal man vælge?

Mangler din baby nogle nye søde babysandaler? Hos Dansk Outlet har vi et bredt udvalg af mange forskellige baby sandaler. Vi har mange forskellige farver, variationer og motiver - så vi har helt sikkert også en baby sandal til din baby. 
Når du skal vælge den helt rigtige sandal til din baby, så er det vigtigt at du tager højde for årstiden. Hvis det er en varm årstid, så kan du med fordel anvende en åben babysandal, så din baby kan få luftet de små fusser. Er det omvendt, de mere køgelige årstider, så kan du med fordel anvende en babysandal med foer.

Uanset hvilke behov du har for dine babysandaler, så har vi helt sikkert en babysandal, som passer til præcis din baby.

Baby sandaler giver luft til de små fødder

Baby sandaler er ikke kun nuttede. De er også fantastiske til at give din babys fødder luft om sommeren. Det sikrer, at barnet ikke får det for varmt. Vi har forskellige baby sandaler, som alle har rigtig god ventilation og ikke mindst støtte, så der kan rulles, trilles og løbes (med hjælp) rundt ude i haven. Tjek gerne vores udvalg grundigt ud og se, om ikke der er en model eller to, der kunne være interessant til sommeren.

Vælg den rigtige størrelse, når du køber baby sandaler

Selvom de små fødder har det med at vokse rigtig hurtigt, er det stadig vigtigt med den rette størrelse, så de er behagelige at have på for barnet. Et rigtig godt valg til en baby er en sandal med lukket front, da det giver tæerne ekstra beskyttelse.

Når du skal vælge størrelse, er det vigtigste, at tæerne ikke stikker ud over sandalens sål, eller at tæerne bliver klemt. Der skal derfor gerne være mere end 1 centimeters plads til tæerne, så de kan vokse. Det er selvfølgelig ikke nemt at vide på forhånd, når du bestiller online. Men, vi har 365 dages bytteret, så du kan altid sende dem tilbage og få en størrelse større, hvis skoen er lidt mindre, end du havde regnet med.

Vi har baby sandaler i mange forskellige størrelser. Er du i tvivl om størrelsen, er der også en tilknyttet størrelsesguide ved produktet, som du kan gøre brug af.

Søde og billige baby sandaler

Vi kan godt lide at forkæle vores kunder. Derfor har vi altid faste lave priser på vores baby sandaler. Priserne er endda så lave, at de er de billigste på markedet, hvilket du kan være sikker på, da vi tilbyder prisgaranti. Du kan derfor spare helt op til 50%, hvilket hurtigt bliver til mange sparede penge, som du kan bruge på søde nederdele, shorts, kjoler eller leggings til det gode sommervejr.

Køb nemt baby sandaler hos Dansk Outlet

Hos Dansk Outlet er vi vilde med baby sandaler, fordi de er søde og giver barnet et godt udgangspunkt for at nyde sommeren uden at have det for varmt. Endnu mere glade er vi for at kunne tilbyde et sortiment af baby sandaler fra kendte mærker og brands, som er anerkendte for deres designs og kvalitet.

Du kan derfor være sikker på, at baby sandaler købt fra Dansk Outlet giver den frihed og støtte til barnets fødder, som de skal. Bestiller du et par søde baby sandaler fra vores shop i dag, kan du inden for ganske få hverdage se frem til at have dem i hænderne.

Bestiller du baby sandaler og andre varer for mere end 399 kroner, giver vi dig endda også fri fragt med levering til din favorit pakkeshop.

Spørg os endelig, hvis du har spørgsmål til sandalerne, bestillingsproceduren eller noget helt tredje. Så hjælper vi dig hellere end gerne, så du kan få en god og tryg oplevelse hos os.