Gratis fragtVed køb over 599 DKK
2-4 dages leveringLevering 2-4 hverdage
Retur & bytteretGælder i hele 365 dage
Nye varerHver dag hele året
20 butikkeri hele Danmark

Her finder du de generelle betingelser og rettigheder når du handler på Danskoutlet.dk. Du er selvfølgelig meget velkommen til at kontakte vores kundeservice, hvis du har nogen spørgsmål til nedestående.

 

1. Betalingsbetingelser

2. Leveringsbetingelser

3. Handelsbetingelser

4. Persondatapolitik

5. Reklamationsret

6. Fortrydelsesret
 

1. Betalingsbetingelser

Vore priser er alle angivet i DKK og inklusiv dansk moms og alle danske afgifter. Bemærk dog, at fragt og forsendelse først tillægges den samlede ordre til sidst.

Det er kun muligt at købe varer på
www.danskoutlet.dk ved brug af betalingskort. Til gengæld tilbyder vi både handel med Visa/Dankort, eDankort, MasterCard, Maestro, Visa, Visa Electron og JCB. Dette sikrer dig bl.a. ved, at du ikke har nogen selvrisiko, hvis dit kort misbruges i vores shop, fordi vi har sikret vores webshop med SSL-kryptering.

Krypteringen sikrer også, at informationerne, som du indtaster, ikke kan ses af andre end PBS, som håndterer alle elektroniske betalinger i Danmark.

Det samlede beløb for købet trækkes først, når varerne afsendes fra vores lager. Vi kan aldrig trække et beløb, som er større end det, du selv har godkendt.
 


2. Leveringsbetingelser

Danskoutlet.dk modtager kun bestillinger til adresser i Danmark.

Forsendelse håndteres af Post Danmark.

Når pakken er klar til afhentning i den valgte Pakkeshop, modtager du en mail/sms. Du skal blot medbringe pakkenr. og gyldig ID, når du henter pakken.

Ordrer afsendes indenfor 2-4 hverdage. Har du ikke modtaget dine varer indenfor 5 arbejdsdage fra modtagelse af din ordrebekræftelse, bedes du kontakte kundeservice.

  • Bestillinger over 599,- DKK (eksklusiv fragt) sendes fragtfrit med Postnord til pakkeboks eller erhvervs adresse.
  • Fragtprisen for ordrer under kr. 600,- udgør 65,- DKK / Hent selv fragtprisen udgør 46,- DKK


Forbehold for udsolgte varer

Vi bestræber os på, at have alle varer på lager til enhver tid, samt at fjerne disse, når de er permanent eller midlertidigt udsolgt. Skulle der mod forventning komme bestillinger på tøj, der ikke længere er på lager, vil vi ekspedere den del af ordren, der er på lager og sørge for at betalingen svarer til den mængde tøj der afsendes.

Handelsbetingelser hos Danskoutlet.dk

Når du køber babytøj, børnetøj, dametøj og herretøj online hos Danskoutlet.dk, handler du med:

Danskoutlet.dk
Eli Christensens vej 53
7430 Ikast
CVR-nr: 33 96 26 06

Etableringsår: 2008

Børn og unge under 18 år
Du skal være fyldt 18 år for at handle på Danskoutlet.dk – er du under 18 år skal du have samtykke fra dine forældre.
 

Udvalg og priser

På DanskOutlet.dk vil der være et stort udvalg af varer, som ikke kan findes i vores butikker, men udelukkende kan købes på og via webshoppen. Hvis du ser en vare på webshoppen som du gerne vil i butikken for at købe, anbefaler vi at du ringer til butikken for at høre nærmere.


Landsdækkende bytteservice og returnering

Udover ombytning af varer ved returnering til vores webshop, så tilbyder vi alle vores kunder landsdækkende bytteservice i vores fysiske butikker (husk blot at medbringe ordrekvittering).

Du finder en liste over vores outlet butikker i hele Danmark på siden her

Hvis du fortryder dit køb

Du har 365 dages fortrydelsesret, når du handler på Danskoutlet.dk - Fortrydelsesretten løber fra den dag, du har modtaget varen.
 

Emballage og varens stand, når du sender varen tilbage

Fortrydelsesretten kan kun udnyttes, hvis varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder derfor, hvis du bruger varen på en måde, som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt.
 

Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:
Danskoutlet.dk
Eli Christiansens vej 53
7430 Ikast

Du kan også fortryde købet ved at nægte at modtage varen eller aflevere den personligt på ovenstående adresse.

Du får naturligvis det beløb, du har indbetalt til os, tilbage
Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, tilbage. Beløbet bliver overført til det kort du har betalt med eller på din bankkonto, når vi har modtaget varen retur og kontrolleret, at den lever op til reglerne for fortrydelsen.

Eneste omkostning du har når du fortryder, er portoen for at sende varen tilbage til os.

Hvad skal jeg sende med tilbage?
Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen.

Bemærk venligst: Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Betalingsbetingelser og betalingsmetoder hos Danskoutlet.dk

Alle priser på siden er alle angivet i DKK og inklusiv dansk moms og alle danske afgifter. Bemærk dog, at fragt og forsendelse først tillægges den samlede ordre til sidst.

Det er kun muligt at købe varer på www.danskoutlet.dk ved brug af betalingskort, Mobile Pay og ViaBill. Til gengæld tilbyder vi både handel med Visa/Dankort, eDankort, MasterCard, Maestro, Visa, Visa Electron og JCB. Dette sikrer dig bl.a. ved, at du ikke har nogen selvrisiko, hvis dit kort misbruges i vores shop, fordi vi har sikret vores webshop med SSL-kryptering.

Krypteringen sikrer også, at informationerne, som du indtaster, ikke kan ses af andre end PBS, som håndterer alle elektroniske betalinger i Danmark.

Det samlede beløb for købet trækkes først, når varerne afsendes fra vores lager. Vi kan aldrig trække et beløb, som er større end det, du selv har godkendt.

Hvis der er noget galt med varen

Når du handler på Danskoutlet.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.
Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Hvor hurtigt skal jeg reklamere?
Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer indenfor to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Vi refunderer rimelige fragtomkostninger
Er reklamationen berettiget refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger.

Varen sendes til:
Danskoutlet.dk
Eli Christiansens vej 53
7430 Ikast

Vi har brug for følgende information når du sender varen til os
Når du returnerer varen, bedes du oplyse hvad problemet er, så detaljeret som muligt.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.

Husk at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

 


3. Handelsbetingelser

Når du køber babytøj, børnetøj, dametøj og herretøj online hos Danskoutlet.dk, handler du med:

Danskoutlet.dk
Eli Christensens vej 53
7430 Ikast
CVR-nr: 33 96 26 06

Etableringsår: 2008

Børn og unge under 18 år
Du skal være fyldt 18 år for at handle på Danskoutlet.dk – er du under 18 år skal du have samtykke fra dine forældre.

 

Danskoutlet.dk - webshop med billigt dametøj, herretøj, børnetøj og babytøj.
 


4. Hvad gør vi med dine personlige oplysninger

For at du kan indgå aftale med os på Danskoutlet.dk har vi brug for følgende oplysninger:

  • Navn
  • Adresse
  • Telefonnummer
  • E-mail adresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos Danskoutlet.dk og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Direktøren for Danskoutlet.dk har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Den dataansvarlige på Danskoutlet.dk er Simone Nørskov.

Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret.
Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

Oplysninger afgivet til Danskoutlet.dk videregives eller sælges på ingen måde videre til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Som registreret hos Danskoutlet.dk har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Danskoutlet.dk via e-mail info@danskoutlet.dk.

Cookies
På Danskoutlet.dk anvendes cookies med det formål at optimere websitet og dets funktionalitet, og dermed gøre besøget så nemt 

Du kan til enhver tid slette cookies fra din computer, hvordan afhænger af din browser.

Logstatistik
Vi bruger en logstatistik på Danskoutlet.dk hvilket betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende vi har, hvor de kommer fra og hvor på websitet det forlades mv.

Logstatistikken anvendes kun med det formål, at optimere Danskoutlet.dk


5. Reklamationsret

Når du handler på Danskoutlet.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.


Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.
 

Hvor hurtigt skal jeg reklamere?

Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer indenfor to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.
 

Vi refunderer rimelige fragtomkostninger

Er reklamationen berettiget refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger.
 

Varen sendes til:

Danskoutlet.dk
Eli Christiansens vej 53
7430 Ikast

Vi har brug for følgende information når du sender varen til os
Når du returnerer varen, bedes du oplyse hvad problemet er, så detaljeret som muligt.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.
 

Husk at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

 

Danskoutlet.dk- webshoppen der handler med billigt tøj til børn, unge og voksne.


6. Fortrydelsesret

Du har 365 dages fortrydelsesret, når du handler på Danskoutlet.dk - Fortrydelsesretten løber fra den dag, du har modtaget varen.

Emballage og varens stand, når du sender den tilbage
Fortrydelsesretten kan kun udnyttes, hvis varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder derfor, hvis du bruger varen på en måde, som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt.
 

Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:

Danskoutlet.dk
Eli Christiansens vej 53
7430 Ikast

Du kan også fortryde købet ved at nægte at modtage varen eller aflevere den personligt på ovenstående adresse.
 

Du får naturligvis det beløb, du har indbetalt til os, tilbage

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, tilbage. Beløbet bliver overført til det kort du har betalt med eller på din bankkonto, når vi har modtaget varen retur og kontrolleret, at den lever op til reglerne for fortrydelsen.
 

Eneste omkostning du har når du fortryder, er portoen for at sende varen tilbage til os.
 

Hvad skal jeg sende med tilbage?

Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen.
 

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.
 

Danskoutlet.dk er netbutikken der handler med tøj til børn og voksne.

Top