Gratis fragtVed køb over 599 DKK*
2-4 dages leveringLevering 2-4 hverdage
Retur & bytteretGælder i hele 365 dage
Nye varerHver dag hele året
23 butikkeri hele Danmark

Kunne du tænke dig at få fingrene i kvalitetstøj til billige priser? Med andre ord mode, som alle har råd til. Det er lige præcis dét, som du finder i Dansk Outlet Aalestrup. I Dansk Outlet vil vi ikke betale for meget, og det må vores kunder heller ikke. Derfor er du altid sikker på at gøre en fremragende handel, når du besøger Dansk Outlet Aalestrup.

 

Vi kan nemlig prale af at sælge vores dejlige varer til markedets laveste priser, og oven i det kører vi altid med en række tilbud på lidt af hvert, som bør få det tilbudshungrende folk til at slikke sig om munden.

 

”Selvfølgelig sælger i det billigt, når det er outlet-varer”. Nej, det er ikke en selvfølgelighed, for i vores butikker er der altså ikke tale restpartier og udgåede varer. Tværtimod. Vores varer er både dugfriske og sæsonaktuelle og den kontinuerlige opdatering på hylderne gør det altid et besøg værd.

 

Samtidig har vi ikke et virvar af mærker, der tilfældigt havner i vores butik. Vores varer er nøje udvalgt og består af vores egne mærker som Carnét, Steenholt, Nero, dot.com, som vi endvidere supplerer op med stærke eksterne brands, der til sammen skaber et attraktivt og varieret udvalg.

 

Hos Dansk Outlet Aalestrup sørger vi for, at hele familien kan shoppe på samme tid og sted. For hvorfor bruge tid på at tage i et hav af butikker, når man kan få det hele hos os? Vi har således et stort udvalg inden for baby, børn, tweens, herre, damer samt tøj i de helt store størrelser, som ofte er meget svært at opstøve i andre butikker.

 

Vi har ikke bare tøj til alle typer, men også til alle tænkelige anledninger. Er det garderoben med hverdagstøj, der skal fyldes op, har vi et fyldigt udvalg af basis-tøj som joggintøj, jeans, t-shirts, sweatshirts og meget, meget mere. Er det til de mere festlige anledninger, så kan mændene finde knivskarpe habitter, skjorter og sko, mens kvinderne kan finde den helt rigtige kjole til festen.

 

I Dansk Outlet går du med andre ord ikke forgæves – uanset hvad du søger, og vi står altid klar med kompetent rådgivning.

 

Så hvad venter du på? Kom da forbi vores dejlige butik i Aalestrup, som du finder på Vestergade 34A. Vi glæder os til at se dig og resten af familien i Dansk Outlet Aalestrup.

Åbningstider

Mandag Lukket
Tirsdag 10.00 - 17.00
Onsdag 10.00 - 17.00
Torsdag 10.00 - 17.00
Fredag 10.00 - 18.00
Lørdag 10.00 - 16.00
Søndag* 10.00 - 16.00

 

*Åbent 1. søndag i måneden.

Kontakt

Dansk Outlet Aalestrup

Vestergade 34A
9620 Aalestrup

Tlf: 64 63 15 90
aalestrup@danskoutlet.dk

 

 


Aalestrup

Top